Meer kwalitatieve sollicitaties via Petrochem

Petrochem is het platform om Olie- en chemische industrie professionals te bereiken. Dagelijks bezoeken duizenden Olie- en chemische industrie professionals Petrochem waardoor uw vacature snel bij de juiste personen onder de aandacht komt en u meer kwalitatieve sollicitaties ontvangt.

U kunt uw vacature op verschillende manieren plaatsen zodat deze is afgestemd op uw wervingsbehoefte met als belangrijkste doel: contact met de beste kandidaten.

Waarom Petrochem?

  • Petrochem wordt zeer gewaardeerd en is al jaren hét onafhankelijke platform voor Olie- en chemische industrie professionals
  • De website wordt maandelijks bezocht door duizenden Olie- en chemische industrie professionals

Plaats direct uw vacature!

Meer weten?

Neem voor meer informatie/een wervingsadvies op maat contact op met één van onze media-adviseurs via 085 - 401 31 13 of per e-mail sales@exenzo.com. U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Vacature producten

Vacature plaatsing

Standaard online

€349,00


Meer >> Bestel Nu >>

Meer bereik producten

Supplement top job

Extra aandacht

€85,00


Meer >> Bestel Nu >>

Sales

Wiebe Mulder
+31(0)85 401 3113
sales@exenzo.com

De vacaturesectie van Petrochem brengt vraag en aanbod van vacatures van Olie- en chemische industrie professionals effectief bij elkaar. Met Petrochem blijven professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak. Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze lastig te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!

Via Petrochem vinden Olie- en chemische industrie professionals snel relevante vacatures.